14.3 C
Amposta

Es subhastaran a Tarragona 713 armes requisades

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

A les 09´00 hores del dia 18 de març de 2019, tindrà lloc en la Comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona, situada al carrer María Aurelia de Capmany núm. 6, una subhasta d’armes en la modalitat de “ Plec “, podent concórrer a la mateixa totes aquelles persones que estiguin en possessió de la llicència d’armes i desitgin participar en la licitació de les 713 armes que romandran exposades al públic els dies 11,12, 13, 14 i 15 de març de 2019, en horari de 09´00 a 13´00 hores, en la referida Comandància.

Les armes, que reglamentàriament sortiran a subhasta en lots amb la seva valoració inicial, estan compostes per: 543 escopetes, 41 carabines, 24 rifles, 59 pistoles, 37 revòlvers i 9 armes de avancarga.

Es comunica que segons la Circular número 1 de 31 de gener de 2012 de la Direcció General de la Guàrdia Civil, es  modifica alguns aspectes de l’anterior normativa en relació a la subhasta d’armes en les Comandàncies de la Guàrdia Civil. Sobre la base d’aquesta nova normativa, els interessats hauran d’anar a l’oficina de la Intervenció d’Armes i Explosius, on ompliran l’imprès corresponent per a efectuar l’ingrés de la fiança i posteriorment el total del valor de les armes adquirides, en les entitats de crèdit col·laboradores a la disposició de la Caixa General de Dipòsits (Delegació d’Hisenda).
Igualment, tenint en compte que en cas de resultar dos o més propostes per un mateix lot i el mateix preu, els interessats o els seus representants haurien d’assistir a l’acte de la subhasta el dia 18 de març actual, ja que la mateixa es resoldria per “licitació a la plana”, o sigui anar augmentant en fraccions mínimes d’1 euro.

 

 

 

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -