14.3 C
Amposta

Es presenta la primera Setmana de l’Ocupació Juvenil de la Ràpita

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de la Ràpita organitza per primer cop la Setmana de l’Ocupació Juvenil per donar eines als joves en la seva recerca de treball. Aquesta programació de tallers i xerrades serveix per ampliar la Fira d’Ocupació, organitzada conjuntament amb la Cambra de Comerç de Tortosa i el Campus Terres de l’Ebre de la URV, que aquest 2020 arriba a la segona edició amb l’objectiu de posar en contacte a joves que busquin feina amb empreses del sector serveis i turístic.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, i el gerent de la Cambra de Comerç, Francesc Minguell, han presentat aquest dijous al matí els actes de la Setmana per l’Ocupació Juvenil, juntament amb el regidor de Promoció Econòmica, Albert Salvadó, i el de Joventut, Rafa Balagué. “Es bo que a la Ràpita apostem de manera decidida per les polítiques actives de generar ocupació, i per això posem les eines a l’abast de la gent jove, per formar-los i facilitar el contacte amb el món empresarial”, ha declarat Josep Caparrós.

Per la seva banda, Francesc Minguell ha assenyalat que l’expectativa d’aquesta edició de la Fira d’Ocupació de la Ràpita és “superar les xifres de l’any passat, per on van passar 400 joves, i que es puguin realitzar més entrevistes i, per tant, que es tanquin més contractes de treball”.

La Setmana per l’Ocupació Juvenil de la Ràpita s’organitza entre el 6 al 12 de març i es concretarà en dos tallers i en la Fira d’Ocupació. El primer taller, ‘Eines en la recerca de feina’, tindrà lloc el 6 de març al Maset Espai Jove i estarà dirigit a donar les eines per confeccionar un currículum i aprofitar els serveis públics d’ocupació; el segon taller, ‘Recerca 2.0’, dimarts 10 i també al Maset, consistirà a descobrir quines apps hi ha per buscar feina i com aprofitar també les xarxes socials.

Per últim, a la Fira d’Ocupació unes 30 empreses del sector serveis, (turístiques i hoteleres) s’aplegaran al Pavelló Firal el dijous 12 de març. Durant el matí realitzaran píndoles informatives relacionades amb l’emprenedoria i les habilitats socials i s’organitzaran dinàmiques de networking. Destaca la conferència de l’actriu Eugenia Gonzalez, que explicarà tècniques per millorar l’expressió oral i corporal.

La participació en els tallers de la Setmana i la Fira de l’Ocupació és gratuïta i està dirigida a joves d’entre 16 i 35 anys, tot i que està oberta a tot el públic.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -