14.3 C
Amposta

Es disparen més d’un 50% els positius al juliol a les Terres de l’Ebre

El 30 de juny el total de positius de coronavirus a les Terres de l'Ebre era de 337 i ara és de 517, un 52,5% més

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament de Salut informa que fins aquest diumenge, 26 de juliol, a les Terres de l’Ebre hi ha hagut un total de 517 casos positius acumulats de coronavirus, 25 dels quals s’han detectat a les residències, 11 casos més que el dia anterior. Els positius el divendres, 17 de juliol, se situaven en 416. Del dilluns dia 20, al diumenge dia 26 a les comarques ebrenques hi ha hagut un augment de 89 positius.

En data de 30 de juny a les Terres de l’Ebre s’havien detectat 337 positius de coronavirus i fins aquest dissabte, 25 de juliol, s’han detectat 180 casos més situant la xifra total fins als 517, és a dir, els positius han augmentat en un 52,5%. Malgrat això, Salut data 148 positius, de moment, a les Terres de l’Ebre aquest juliol, en tot el mes de juny 5 i en tot el maig 13.

La xifra de casos sospitosos no es facilita perquè, segons argumenta Salut, ja es fan proves a tots aquests casos des de l’atenció primària. En total a les Terres de l’Ebre hi ha 517 casos positius de la Covid-19 i d’aquests 90 s’han considerat positius però no se sap quin dia van tenir la malaltia, per aquest motiu el Departament de Salut ha creat una taula on data tots els casos de coronavirus del territori i en detalla concretament 427, que són els detectats com a cas positiu de coronavirus quan la persona tenia la malaltia.

Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, a tot Catalunya, un total de 4.250 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 77. Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a les Terres de l’Ebre, s’han comptabilitzat fins avui un total de 115 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran un total de 25 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Un total de 50 persones fins avui han mort amb la Covid-19 o com a sospitosos, les cinc últimes han tingut lloc aquesta setmana passada, dues el dilluns, 20 de juliol, i tres el dimarts, 21 de juliol. Del total, 27 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 8 a una residència i 9 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -