14.3 C
Amposta

ERC-Tortosa Sí tindrà un 50% de dones a la seva llista

El més vist

- Advertisement -
L’alcaldable Xavier Faura i la presidenta de la secció local d’ERC, Maria Jesús Viña, han presentat la llista amb què ERC-Tortosa Sí concorrerà a les eleccions municipals del  26 de maig.  Una candidatura on un 50% són dones.  “Tenim el millor equip humà, format per persones de diverses professions: professors, economistes, advocats, enginyers, comerciants, metges… i amb gran talent, que han aconseguit èxit en la seua carrera professional i que ara fan el pas a la política per servir a la gent”, ha manifestat el candidat a l’alcaldia per ERC-Tortosa Sí, Xavier Faura.
L’assemblea local de militants d’ERC Tortosa va aprovar ahir a la nit la candidatura amb què ERC-Tortosa Sí concorrerà a les eleccions municipals amb un 91% dels vots favorables. Una candidatura que s’ha presentat públicament aquest matí a l’embarcador de Tortosa i on la presidenta d’ERC Tortosa ha agraït la tasca realitzada pels actuals regidors a l’Ajuntament. “Agraeixo la feina que ha desenvolupat el grup municipal durant els darrers quatre anys, així com la seua generositat per facilitar la integració dels representants de la plataforma Tortosa Sí a la candidatura que avui presentem”, ha dit Viña.
El candidat republicà a l’alcaldia, Xavier Faura, anirà acompanyat en els primers llocs de la llista per Maria Jesús Viña (número 2), economista i actual portaveu d’ERC a l’Ajuntament; Josep Rima (núm. 3), membre de la plataforma Tortosa Sí, enginyer industrial, cap del servei d’empresa del departament d’Empresa i Coneixement; Pilar Caballé (núm. 4), provinent també de Tortosa-Sí, llicenciada en Matemàtiques, actualment tècnica docent als serveis territorials d’Educació; Pau Galiana (núm. 5), membre de Tortosa Sí, doctor en Economia i Empresa i professor a la URV; Mar Lleixà (núm. 6), infermera i psicòloga, directora dels serveis territorials de Salut a les Terres de l’Ebre; Josep Antoni Garcia (núm. 7), que treballa al servei d’assistència al ciutadà de la Diputació i és membre de l’associació Lo Planter; Rosa Ripollés (núm. 8), metgessa de medicina de família al CAP del Temple; Ismael Eixarch (núm. 9), psicòleg i educador social, director tècnic dels serveis socials a l’Ajuntament de Tortosa i Alina Ciarescu (núm. 10), llicenciada en Dret i  botiguera.
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -