14.3 C
Amposta

ERC Deltebre presenta la campanya “Despertem Deltebre” de cara a les municipals del 2023

El cap de llista, Joan Alginet, ha presentat els dos caps de campanya de la formació

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’actual cap de l’oposició a l’Ajuntament de Deltebre i candidat a l’alcaldia per ERC, Joan Alginet, ha presentat aquest matí la campanya “Despertem Deltebre”, que la formació republicana realitzarà dintre de les accions prèvies a la campanya electoral del pròxim mes de maig. Alginet l’ha presentada acompanyat dels que seran els dos caps de campanya que ERC tindrà a les eleccions municipals al municipi. Es tracta de l’historiador, Óscar Ortiga i la politòloga, Natàlia Bonet. El candidat republicà els ha presentat com “la sabia nova del jovent de Deltebre que portarà a la formació a guanyar les eleccions municipals després de 8 anys de governs convergents”.

Al mateix temps Alginet, ha expressat que la seva aposta pels joves és reflexarà també amb l’equip que està configurant per a les municipals del mes de maig i que tindrà com a bons referents els dos caps de campanya, en una clara aposta per la paritat i la joventut. “Els dos caps de campanya són joves, estan molt preparats, però sobretot estan compromesos amb el seu municipi i treballaran per una campanya que conjugarà proximitat, idees i compromís amb els principals problemes que tenim a Deltebre i que només ERC podrà abordar” ha sentenciat el candidat.

Per la seva banda, Óscar Ortiga ha agraït la confiança al candidat republicà i ha explicat les principals accions que duran a terme en les pròximes setmanes i que tindran com a plats forts l’acte de balanç de la legislatura que el grup municipal farà el pròxim 13 de gener i la ruta republicana pel canvi, que portarà Alginet a visitar municipis amb alcaldia d’ERC on s’impulsen polítiques culturals, de turisme, de promoció econòmica que són referents al territori. A més, la formació ja està preparant l’acte de presentació d’Alginet en un format molt potent. “Començarem l’any 2023 amb molta energia i molta presència al carrer per denunciar les polítiques erràtiques del govern de Lluís Soler que ha eclipsat a la ciutadania amb fotos i autobombo, però que no ha resolt cap dels problemes estructurals que tenim, cal que Deltebre desperti” ha afirmat Ortiga.

La jove politòloga Natàlia Bonet ha explicat també que estan ja treballant amb la proposta de programa polític amb què concorreran a les municipals, i que ho faran d’acord amb un procés participatiu de la ciutadania i de les demandes i peticions que els faran arribar diversos agents socials i econòmics del municipi. Bonet ha expressat que “estan preparant una jornada municipalista on participaran diversos representants i agents del municipi on s’exposaran els eixos programàtics dels republicans”.

La campanya “Despertem Deltebre” es realitzarà a les xarxes socials i a la presència mensual que els republicans van començar el passat mes d’octubre a les diverses zones del municipi.

Presentació de la campanya “Despertem Deltebre”

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -