14.3 C
Amposta

ERC d’Alcanar presenta la candidatura per a les eleccions municipals del 28 de maig

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El 28 d’abril i el 5 de maig va tenir lloc al Teatre Auditori José Antonio Valls d’Alcanar i a la plaça del Barranc de les Cases els actes de presentació de la candidatura d’ERC Alcanar, les Cases i Alcanar Platja per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. Entre les dos convocatòries es va aplegar a més de 500 persones.

Joan Roig, alcalde d’Alcanar i alcaldable d’ERC per a les pròximes eleccions, va donar el tret de sortida als actes, acompanyat de la llista de candidats i candidates, així com la resta de membres de l’organització local.

Roig va explicar que, a parer seu, una llista electoral per governar ha d’estar formada per persones que puguen i vulguen assumir responsabilitats de govern: “Persones vinculades al poble que despleguen els grans projectes i, alhora, atenguen les necessitats del nostre dia a dia. Cada persona candidata de la nostra llista electoral té assignades les seues àrees de gestió de govern atenent a la seua formació, capacitats i experiència”.

La número dos de la llista, Mireia Garriga, arquitecta de professió, va explicar que està entusiasmada de poder continuar la feina iniciada per “este gran equip i poder aportar el meu granet d’arena en els projectes començats i en d’altres de nous que poden ser molt importants per al municipi, com l’impuls de la revisió del planejament urbanístic del terme municipal (PGOU); l’execució de les obres dels pluvials de la zona escolar d’Alcanar; la millora dels parcs infantils de les Cases o la reordenació de l’antiga nacional N‐340 pel seu pas per Alcanar Platja. I el més fonamental, buscar la sostenibilitat i la millora del dia a dia de les persones”.

Mar Chavalera, número tres, va recordar que “acabats de sortir d’una pandèmia, a les acaballes de la guerra d’Ucraïna i amb les conseqüències dels aiguats del 2021 i del cas Turov, les finances municipals es troben tensionades i, per tant, caldrà posar en marxa les noves regles fiscals i gestionar una situació econòmica complexa per a tirar endavant com a municipi; sense oblidar el repte que suposa la preservació i millor del sector pesquer i agrícola”.

Mar Sancho, número dos, entre les coses que va proposar fer a les Cases és treballar “per a seguir construint un poble millor, perquè les Cases siguen tot l’any les Cases, ampliant les oportunitats per a totes i tots, treballant les polítiques d’igualtat i els recursos socials”.

Per la seua banda, el número cinc de la llista, Xavi Barrera, mestre de primària i actualment assessor tècnic docent del Departament d’Educació de la Generalitat, va posar en relleu la seua motivació per formar part de l’equip i del repte de fer-se càrrec de les àrees d’educació i cultura: “Treballar pel meu poble i pel que m’apassiona, posant en valor la fantàstica vida cultural que té. Fantàstica és la cultura musical, l’activitat literària, el grup de teatre, el teixit associatiu cultural i la gran tasca que desenvolupen les entitats. Experiències culturals que tots i totes recordem i que volem seguir potenciant i fantàstic el patrimoni urbanístic en l’àmbit cultural que tenim. Treballant des de les arrels, donant suport a l’ensenyament, al costat de les entitats públiques i privades.”

Per a cloure l’acte, Roig va destacar el valor diferencial de l’equip que l’acompanya: “Un equip de persones disposades a dedicar-se exclusivament al municipi i que volen estar al vostre costat durant quatre anys. Un equip que conjuga la humilitat amb la convicció, la proximitat amb l’ambició, l’experiència amb la joventut. Un equip amb vocació de govern”. A més, a les Cases es va comptar amb la participació del grup musical Sukre, que va interpretar la nova cançó ‘Monsortirem’.

Presentació de la candidatura d’ERC Alcanar, les Cases i Alcanar Platja

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -