14.3 C
Amposta

ERC-Campredó Poble explica el programa electoral en un acte amb més d’un centenar d’assistents

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El tret de sortida de l’acte va anar a càrrec de dos de les quatre persones que s’han incorporat a la candidatura d’ERC que concorrerà a les properes municipals del 28 de maig. Els dos nous membres de l’equip van explicar alguns dels motius que els han fet decidir a sumar-se al projecte republicà: “la voluntat de fer que les coses que volen per al seu poble i per al seu entorn passin i el fet d’haver comprovat que la fórmula de l’actual consistori basada en el treball, la cooperació, l’esforç… funciona”.

El segon parlament el va fer l’alcaldable republicà al municipi de Tortosa, Xavier Faura, qui va adquirir el compromís de garantir als campredonencs i campredonenques els mateix recursos i serveis que a la resta de ciutadans del municipi, de treballar des de l’alcaldia de Tortosa per retornar a Campredó les competències en matèria d’enllumenat i neteja, competències llargament reivindicades, i de respectar la voluntat de la gent del poble pel que fa a les aspiracions d’esdevenir municipi algun dia.

Va ser Damià Grau, l’actual alcalde, qui va detallar els punts més destacats del programa: modificar puntualment el pla urbanístic de Campredó perquè pugui adaptar-se a les necessitats i interessos de la gent que hi viu i de la gent que hi vol viure, adherir-se a una comunitat energètica fotovoltaica, crear un servei d’assistència emocional, endegar una aula de música, dissenyar els Tastos Jóvens (activitats i experiències de creixement personal adreçades a la població més jove) o tancar un conveni de cessió de l’antiga estació de ferrocarril per convertir-la en un espai comunitari, entre altres propostes.

A més de presentar l’equip, que consta de 14 membres, també es va explicar com funciona el vot en una entitat municipal descentralitzada, insistint sobretot en la importància de votar la llista d’ERC a Tortosa per poder obtindre regidors a Campredó. En finalitzar l’acte, els assistents van poder intercanviar impressions amb els membres de la candidatura tot fent un vermut.

Aquest és el segon acte d’ERC-Campredó Poble. El primer va ser una trobada amb els jóvens divendres passat. Ara queden un monogràfic sobre urbanisme i sostenibilitat, dimecres 24 de maig a les 19.30 h a l’antiga estació de ferrocarril, i l’acte final de Campanya a Font de Quinto el divendres 26 a les 20 h, per seguir recollint les propostes de la població per als propers quatre anys.

Acte programa electoral ERC-Campredó Poble

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -