EbreNotícies

[ENTREVISTA] Joan Juncà: “En aquest país no podem permetre’ns perdre pagesos”

L’alcalde de la Torre de l’Espanyol, Joan Juncà, va visitar els Matins de TV3 el dilluns per parlar sobre el postincendi i en quin estat es troben les ajudes destinades als afectats. Va acompanyar-lo Roger Heredia, portaveu de la plataforma Rebrotem, que va explicar que estan treballant per assignar equilibradament tots els fons que han recaptat.

La solidaritat de la població ha estat més ràpida que les ajudes de les administracions: obres d’art, cadenes humanes i dansa enmig de la cendra, son algunes de les iniciatives solidàries sorgides després del greu incendi que es va originar a la Torre de l’Espanyol (Ribera d’Ebre) el passat mes de juny.

Noemí Alquézar ha entrevistat aquest matí l’alcalde Joan Juncà al programa De bon matí d’Imagina Ràdio. Ens ha explicat que els alcaldes de les zones afectades estan treballant amb la Generalitat de Catalunya, qui ja ha posat en marxa el decret de les ajudes, però que les administracions van molt lentes. Juncà creu que els afectats se’n sortiran i tiraran endavant perquè “n’han passat de tots colors”, a més, apunta que “aquest país no estem per permetre’ns el luxe d’anar perdent pagesos”.

Podeu escoltar l’entrevista sencera a continuació:

Redacció – V. Ll.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close