14.3 C
Amposta

Entra en vigor la pròrroga de les restriccions i l’autorització de les activitats extraescolars i de lleure

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) va publicar el dissabte la pròrroga de les restriccions anticovid després que el Procicat decidís mantenir la majoria de les mesures i estan en vigor des d’avui dilluns, 22 de febrer. La resolució porta a una certa flexibilització, “molt limitada”, per la situació assistencial i per les noves variants de la Covid-19. Autoritza les activitats extraescolars i les de lleure educatiu dirigides a infants d’educació infantil i primària i també l’esport escolar. Equipara l’esport federat i els consells esportius per poder entrenar amb més de 6 persones i participar en les competicions.

El DOGC apunta que la pressió assistencial és encara molt alta i que “combinat amb la presència de la variant britànica més infectiva que pot revertir a l’alça la corba, aconsella mantenir aquelles mesures que tenen per finalitat limitar la mobilitat i la interacció social per reduir el nivell de contagis”. Els responsables de Salut van afirmar que volien esperar set dies més per veure si l’evolució epidemiològica continuava de baixada o s’estancava.

Les de lleure i extraescolars es poden reprendre des d’avui i s’hauran de fer amb un màxim de sis infants o seguint els aforaments marcats i les mesures que determinen els plans sectorials. Entre les mesures vigents actualment, hi ha el confinament comarcal; l’obertura per franges de la restauració en el mateix establiment -de les 7:30 h a les 10:30 h i de les 13:00 h a les 16:30 h- i l’obertura de dilluns a divendres del petit comerç no essencial, mentre es mantenen tancats els centres i galeries comercials.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -