14.3 C
Amposta

Entra a licitació la tercera i última fase de la reforma de l’àrea quirúrgica de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre

Aquesta inclourà l'adequació i renovació dels dos quiròfans restants

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dimecres 24 d’abril s’ha publicat al portal de contractació pública de la Generalitat de Catalunya la licitació de la tercera fase del projecte de renovació quirúrgica de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre. En concret, aquesta tercera fase constarà de l’adequació i renovació dels dos quiròfans que resten per tal de completar tota la nova àrea quirúrgica del centre. L’import de licitació és de 2.107.702,96 €.

El projecte de renovació de l’àrea quirúrgica de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre s’ha dividit en tres fases. En la primera fase es va fer la nova àrea d’adaptació al medi per la Cirurgia Major Ambulatòria, l’Àrea de gabinets d’endoscòpia i de cirurgia menor i la nova sala d’actes. En la segona fase de les obres d’ampliació i millora de l’àrea quirúrgica, ja en funcionament, s’ha efectuat la reforma i ampliació de l’àrea d’esterilització, amb equipament nou, l’adequació i millora del quiròfan número 3 i la nova sala de parts humanitzada.

Finalment, aquest dimecres s’ha publicat la licitació de la tercera i última etapa de les obres, que inclourà l’adequació i renovació dels dos quiròfans restants. Aquest tram final comporta la remodelació d’obra civil amb una millora de les dependències. No s’incrementa el nombre de quiròfans, però sí que la renovació de totes les instal·lacions i, en particular, de la climatització i ventilació dels quiròfans i altres sales/dependències de l’àrea quirúrgica suposa un salt qualitatiu molt important del conjunt d’instal·lacions.

Íngrid Roca, gerenta de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre, s’ha mostrat satisfeta “d’assolir el compromís que teníem amb l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, un centre molt important per la població de referència del nord de les Terres de l’Ebre, que podrà disposar d’unes noves instal·lacions i una nova àrea quirúrgica adaptada als estàndards actuals”. Roca ha afegit que “és prioritari que s’aposti per l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, que pugui incrementar cartera de serveis, contribuint a la millora de l’atenció a les persones i això suposa una molt bona notícia per a la població de totes les Terres de l’Ebre”.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -