14.3 C
Amposta

Endesa reforma part de la xarxa elèctrica de baixa tensió d’Amposta, per a millorar el servei

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Endesa ha finalitzat recentment els treballs de reforma tecnològica de part de la xarxa elèctrica de baixa tensió al nucli urbà d’Amposta, al Montsià, amb l’objectiu d’incrementar la seguretat de les infraestructures, de minimitzar-se el seu impacte visual i, sobretot, de millorar la qualitat i la continuïtat del servei als veïns i comerciants.     

L’actuació, que ha tingut un pressupost superior als 17.000 euros, ha consistit en la substitució de 816 metres de xarxa aèria convencional de baixa tensió per un nou tram de cable trenat als carrers de Salamanca, Sant Agustí, Góngora, Castelar i a l’Avinguda Sant Jaume. Aquest tipus de cablejat representa una reducció important de les mides i l’amplitud física de la línia, ja que les tres fases es mantenen unides, però aïllades, tot evitant contactes no desitjats per culpa del vent o d’altres agressions externes. Aquest nou disseny, a més, és més robust i resistent als fenòmens meteorològics adversos, alhora que es guanya en seguretat i queda molt més integrat en l’entorn urbà.

L’operació s’ha completat, a més, amb l’eliminació de 14 suports de fusta que subjectaven l’antiga estesa, amb la qual cosa es millora notablement l’impacte visual de les infraestructures elèctriques al municipi. A més, el nou cablejat té una secció més gran, la qual cosa permet repartir millor les càrregues, garantir un subministrament més estable, absorbir eventuals puntes de consum, donar resposta al creixement vegetatiu i atendre possibles nous clients que hi pugui haver a la capital de la comarca.

Aquests treballs formen part dels plans d’inversió de la Companyia a les Terres de l’Ebre i tenen l’objectiu de dotar la infraestructura de distribució elèctrica dels darrers avenços i millores tecnològiques de manera que es guanya en seguretat i fiabilitat, fet que reverteix en un millor servei a tots els clients.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -