14.3 C
Amposta

En marxa les tasques de repintada del pont roig de Tortosa per esborrar grafits d’actes incívics

Els treballs els estan efectuant l'alumnat del taller de pintura del programa Treball als Barris, que ha permès deu jóvens menors de 25 anys aprendre'n l'ofici

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Des de fa alguns dies, l’alumnat del taller de pintura del programa Treball als Barris està duent a terme tasques de repintada del pont roig de Tortosa, antic pont del tren s’obre el riu Ebre i des de fa alguns anys pas de vianants i de la Via Verda. Es tracta d’una actuació que té com a objectiu arranjar i eliminar les pintades i grafits que s’hi han produït a conseqüència d’actes incívics, i restituir el color roig de l’estructura.

El taller de pintura del programa Treball als Barris ha permès formar deu jóvens menors de 25 anys, que han après l’ofici de pintor amb sis mesos de formació i sis mesos de pràctiques remunerades. Anteriorment els participants d’aquest taller també han dut a terme altres actuacions de millora en instal·lacions municipals, com a l’escola de la Mercè, al Rastre. Es preveu que les tasques de repintada del pont roig finalitzaran la setmana que ve.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -