14.3 C
Amposta

Els WSG s’acomiaden de Tortosa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Els World Sports Games Tortosa 2019 encaren ja la recta final. Avui, es celebrarà la ceremònia de cloenda que posa fi a una setmana plena de competicions esportives i d’altres activitats festives.

L’acte tindrà lloc al passeig central del parc Teodor Gonzalez, a partir de les 21 h. Serà una cerimònia que tindrà una part més formal, en la qual es reconeixeran totes les delegacions que han participat en cada una de les competicions, es lliuraran els premis Panathlon i l’European Fair Play Movement que premien la bona pràctica esportiva i es passarà el testimoni a la següent seu que acollirà els jocs, Zagreb, el 2021.

A continuació arribarà una part més distesa, que servirà per a agrair la tasca del voluntariat durant els dies de la competició i agrair la presència dels esportistes arribats de tot el món, a més de poder acomiadar la mascota dels WSG Tortosa 2019. Finalment, es realitzarà una festa musical, que s’allargarà fins ben entrada la nit, i que també és oberta a la ciutadania del territori.

Redacció J.V

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -