14.3 C
Amposta

Els WSG 2019 s’han acomiadat amb la gran festa final de clausura

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Els World Sports Games Tortosa 2019 ahir van fer punt final a una setmana plena de competicions esportives que han acollit a més de 3.000 esportistes d’arreu del món i més de 400 voluntaris que han fet molt fàcil el transcurs d’aquests jocs mundials populars. L’acte ha tingut lloc al passeig central del parc Teodor González on s’ha pogut gaudir d’una gran afluència de públic i participants que, tot i la poca pluja prèvia, no s’han perdut aquesta gran festa final.

Aquesta sexta edició va arrencar el passat dimarts a la nit amb la gran cerimònia d’inauguració on s’hi van poder conéixer totes les delegacions participants i també la mascota oficial que ha acompanyat aquest gran esdeveniment durant tots aquests dies. La Cuca, també es va acomiadar de tots els esportistes als quals ha animat i ha donat suport amb molta alegria.

Els mateixos organitzadors van passar el testimoni i relleu a la següent seu que acollirà aquests jocs. Serà la ciutat de Zagreb, al 2021. Finalment, els esportistes i gent del territori van gaudir de la festa Imagina Ràdio que es va allargar durant altes hores de la nit.

Redacció J.V

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -