14.3 C
Amposta

Els premis “Impulsant el Talent de les Terres de l’Ebre” aposten en la 2a edició per incentivar els estudis extracurriculars

Els dos estudiants amb millor expedient acadèmic i major implicació social optaran a beques de 1.500 euros cadascun

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Projecte Social Remsa ha anunciat la convocatòria de la segona edició dels ‘Premis Impulsant el Talent del Futur a les Terres de l’Ebre’. Aquests premis tenen com a objectiu principal contribuir al desenvolupament social del territori a través del suport a la formació dels joves. En aquesta nova convocatòria, es concediran dues beques de 1.500 euros cada una als estudiants de 4t d’ESO que destaquen pel seu rendiment acadèmic i la seva implicació en l’entorn social.

El programa de beques premiarà els dos estudiants que presentin el millor expedient acadèmic i demostrin una forta implicació en el seu entorn social a través de la participació en associacions, entitats o voluntariats. Aquesta iniciativa té com a objectiu reconèixer i impulsar el talent dels joves de les Terres de l’Ebre, fomentant el seu desenvolupament personal i professional.

Imatge de la roda de premsa | © Remsa

En l’edició anterior, es van rebre més de 60 candidatures d’estudiants de secundària de tot el territori, demostrant l’interès i l’entusiasme dels joves de la comarca per participar en aquest programa de beques. Els tres guanyadors de l’any passat van decidir destinar les seves beques a la continuació dels seus estudis al Regne Unit i als Estats Units.

Per ser elegibles per a aquestes beques, els estudiants han de cursar 4t d’ESO en un centre educatiu de les Terres de l’Ebre durant el curs acadèmic 2022/2023 i haver aconseguit una nota mitjana mínima de 7,5 sobre 10. A més, es tindrà en compte la seva participació en activitats extraescolars i la seva implicació en entitats o associacions de caràcter cultural, esportiu, social o de voluntariat.

Les candidatures es podran formalitzar a través del lloc web beques.remsamemorial.com, on es poden trobar les bases del concurs. El termini per presentar-se als premis s’iniciarà el 12 de juny i finalitzarà el 30 de setembre de 2023. Aquesta és una gran oportunitat per als estudiants de les Terres de l’Ebre per demostrar el seu talent i rebre suport per a la seva formació i creixement personal.

Cartell

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -