14.3 C
Amposta

Els pobles de la Terra Alta disposaran d’un servei de lleure i acollida per a infants

El Consell Comarcal oferirà un espai a cada poble de la comarca perquè les famílies disposin de temps lliure

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha ideat el servei Espai Temps per oferir la cura puntual de nenes i nens d’entre 3 i 12 anys. Aquest servei serà enguany una prova pilot que es durà a terme entre l’11 de maig i el 21 de juny. L’objectiu és facilitar la conciliació entre la vida laboral i familiar i afavorir l’ocupació, la integració social i la vida comunitària. A més, el servei també vol oferir un entorn de lleure educatiu i social que fomenti la coeducació i la convivència.

El projecte contempla la disposició d’un espai a cada municipi on els infants puguin realitzar-hi activitats de lleure i d’oci que afavoreixin el seu desenvolupament emocional i educatiu en un marc de convivència i de coeducació. Les activitats seran gratuïtes i estan especialment dissenyades per un equip de professionals i s’oferiran en horari de tarda, de dilluns a divendres. El servei està pensat per a totes les famílies, especialment per a dones amb infants a càrrec i que es troben en una situació de risc d’exclusió social i falta de recursos econòmics o de suport per la criança.

Les inscripcions es poden fer mitjançant un formulari a la pàgina web terra-alta.cat i es pot sol·licitar l’assistència del municipi que s’adapti millor a les necessitats de les famílies.

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -