14.3 C
Amposta

Els pensionistes ampostins m’entendran a la perfecció

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La política útil. No és una paraula, és una realitat concreta. Per exemple, més de 4.000 pensionistes ampostins han vist com aquets mes de gener la quantia de les seves pensions s’ha incrementat. No és per casualitat, ni fruït de l’atzar, és perquè hi ha un Govern de progrés liderat pel president Pedro Sánchez que està compromès amb l’increment del poder adquisitiu dels pensionistes.

“Tots els polítics són iguals”, ho haureu escoltat vàries vegades. Doncs, objectivament, no és així. Quan el PP va governar les pensions es van congelar o es van “incrementar” un raquític 0’25%. Ho recordareu tots i totes. Doncs bé, des de que Pedro Sánchez és president, el 2018, la pensió mitjana a casa nostra s’ha incrementat en 305 euros mensuals superant ja, de mitjana, els 1.400 euros bruts al mes.

Igual com el salari mínim o les retribucions dels treballadors públics. Igual com les inversions en sanitat o educació pública. Igual com en dependència i prestacions socials. Quan tenim un Govern socialista i de progrés l’Estat del benestar i les prestacions socials augmenten; per contra amb la dreta nacionalista al poder, sense anar més lluny, la sanitat pública es constreny. Ho fa perquè es redueixen les inversions i això provoca que vostè, qui està llegint aquestes línies, trigui més temps a l’hora de poder accedir a un metge o un especialista i ja no diguem per poder operar-se.

I és aquest canvi en positiu que ha viscut el conjunt d’Espanya des de 2018 el que hem d’aconseguir implementar, primer, a Catalunya a les properes eleccions de les que ha de sortir un Govern liderat per Salvador Illa i, segon, a l’ajuntament d’Amposta a les eleccions municipals de 2027.

Perquè sí que hi ha diferències entre els “polítics”. Perquè no és el mateix congelar les pensions que incrementar-les exponencialment. No és el mateix passar la tisora per la sanitat pública que incrementar el pressupost en salut. I, tots ho sabem, tampoc és el mateix fomentar el diàleg entre discrepants que insultar als que pensen diferent a tu i veure “terroristes” per tot arreu com irresponsablement fan Vox i PP.

Per això estem convençuts que el canvi que necessita Amposta serà com una onada que anirà sumant nous adherents en aquests propers mesos i anys. Perquè les polítiques que funcionen en el conjunt del país i que són bones per garantir l’interès generals ho seran també per Amposta i per la nostra gent.

No, no tots els “polítics” són iguals. I estic convençut que la nostra gent gran, no només per la pensió que cobren sinó per la sapiència que han acumulat durant tota la seva vida, estic segur -repeteixo- que m’entenen a la perfecció.

Jordi Pérez, portaveu del PSC d’Amposta

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -