14.3 C
Amposta

Els ebrencs Enric Adell i Daniela Gil, precandidats d’Esquerra Republicana a les eleccions europees

El més vist

- Advertisement -
L’alcalde de Paüls, Enric Adell, i l’ampostina Daniela Gil seran els candidats ebrencs a la llista d’Esquerra Republicana a les eleccions europees. Els candidats han estat escollits aquest dissabte passat en el Congrés Regional celebrat al Casal Tortosí.
El president de la Federació d’Esquerra Republicana de l’Ebre, Alfons Montserrat, ha destacat la “joventut, el compromís i la capacitat”d’ambdós candidats per portar “la veu de les Terres de l’Ebre a Europa”.
A més d’aconseguir l’alcaldia de Paüls per primera vegada pels republicans l’any 2015, Enric Adell és el portaveu del partit al Consell Comarcal del Baix Ebre, president del Consell Esportiu del Baix Ebre i vicepresident del COPATE.
Daniela Gil és secretària de política municipal de la secció local d’Amposta i estudiant de sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Del dos candidats escollits, només un representarà a les Terres de l’Ebre a la llista electoral republicana que compartiran amb bascos i gallecs i que s’ordenarà d’acord amb els criteris de paritat i igualtat en representació entre homes i dones que estipula l’Article 52 del Reglament del partit.
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -