14.3 C
Amposta

Els controls policials a l’Ampolla també es van realitzar des de l’aire

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Guàrdia Urbana de l’Ampolla va donar a conèixer les dades dels controls policials que es van realitzar des del passat 20 de març i fins al 19 d’abril. Es van controlar un total de 3.892 vehicles, es van sancionar 12 conductors que pretenien accedir a la població sense ser residents, es van denunciar cinc persones per infringir l’Estat d’Alarma i es va detenir una persona.

Des dels primers dies que es va iniciar l’estat d’emergència que, l’Ajuntament de l’Ampolla va aplicar mesures per reduir al màxim la mobilitat i l’arribada al municipi de persones de segona residència. Seguint aquesta línia, a principis d’abril, i coincidint amb el començament de la Setmana Santa, es van reforçar els controls policials tant d’accés a l’Ampolla com a arreu del municipi, i es van tancar tots els accessos secundaris a la població, deixant com a única via d’accés i de sortida la rotonda de l’N340-AP7.

En aquest punt d’entrada i de sortida, es va establir un control permanent per part de la Guàrdia Municipal durant els primers dies de la Setmana Santa, que controlava tots els vehicles i persones que entraven i sortien del nucli urbà durant les diferents franges horàries del dia.

A més a més, també es van establir controls policials a l’estació de tren de la població amb un total de sis persones identificades a peu d’andana. L’objectiu d’aquests controls era evitar l’arribada d’aquells que intentaven esquivar els controls de la carretera.

Per últim, es van realitzar més d’una desena de controls als establiments d’alimentació de la població. En aquestes accions, es van identificar una trentena de persones als accessos d’aquests comerços.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -