14.3 C
Amposta

Els Conservatoris de Música de la Diputació a Tortosa, Reus i Tarragona obren les preinscripcions a les proves d’accés a Grau Professional

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’alumnat interessat a cursar ensenyaments de Grau Professional als Conservatoris de Música de la a Diputació a Tortosa, Reus i Tarragona per al curs 2021-2022 haurà de realitzar la preinscripció a les proves d’accés del 17 al 24 de març. Els exàmens per entrar al primer curs de Grau Professional tindran al lloc el 18 de maig i són proves específiques del Departament d’Educació que es realitzen de forma simultània a tots els conservatoris i centres autoritzats de Catalunya. Per a la resta de cursos, les proves es duran a terme a partir del 19 de maig segons determini cada centre.

Enguany la preinscripció es realitzarà a distància i de forma informatitzada per garantir al màxim les mesures de seguretat davant la situació de l’emergència sanitària per la COVID-19. De manera excepcional, es podrà fer presencialment amb cita prèvia que el sol·licitant haurà de reservar prèviament trucant al conservatori que correspongui.

La finalitat de la prova d’accés és comprovar el grau de maduresa, les condicions i coneixements i la capacitat de l’alumnat per iniciar els estudis en aquesta etapa. La prova consta de dues parts, una de llenguatge musical, audició i cant coral i una altra d’instrument.

Les tres escoles de música i conservatoris professionals de la Diputació a Reus, Tarragona i Tortosa formen part dels centres educatius que té la institució a les comarques tarragonines i que apropen els ensenyaments més especialitzats a tota la ciutadania. Per a més informació, consulteu el web http://www.dipta.cat/estudiarmusica .

Redacció-

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -