14.3 C
Amposta

Els centres educatius ebrencs sumen 20 positius, però tan sols un centre de Tortosa té grups confinats

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

A les Terres de l’Ebre aquest dimarts dia 26 d’octubre hi ha 2 grups confinats al Col·legi de Nuestra Señora de la Consolación de Tortosa. En 15 centres hi ha 109 persones en quarantena i els últims deu dies s’han detectat 20 positius de Covid-19 en 15 centres. El 55% dels casos s’han registrat al Montsià. A continuació podeu consultar totes les dades.

Ribera d’Ebre

La Ribera d’Ebre no té actualment cap centre afectat per la Covid-19. No hi ha cap grup escolar confinat, ni cap persona en quarantena ni tampoc s’ha detectat cap positiu els darrers deu dies.

Terra Alta

Un municipi de la comarca té dos centres afectats per la pandèmia. L’Institut Escola Mare de Déu del Portal de Batea ha registrat un cas els darrers deu dies i la Llar d’Infants Los Raïmets, també de Batea, té actualment una persona en quarantena.

Baix Ebre

El Baix Ebre té a hores d’ara 2 grups confinats, els únics de totes les Terres de l’Ebre, al Col·legi de Nuestra Señora de la Consolación de Tortosa. Set centres de la comarca tenen 95 persones en quarantena i s’han detectat els darrers deu dies un total de 8 positius, 5 dels quals a Tortosa.

Montsià

El Montsià no té cap grup confinat, hi ha 13 persones en quarantena de 7 centres i s’han detectat 11 positius durant els darrers deu dies, 3 dels quals a l’Escola Jaume Balmes de Santa Bàrbara.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -