14.3 C
Amposta

Els centres d’educació especial ebrencs celebren la primera trobada de rugbi inclusiu

El CEE Sant Jordi de la Diputació a Jesús ha organitzat aquest esdeveniment, que ha aplegat una cinquantena d’alumnes

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dimecres al matí ha tingut lloc la primera trobada de rugbi inclusiu de les Terres de l’Ebre, organitzada pel Centre d’Educació Especial Sant Jordi de Jesús. En aquesta trobada hi han participat una cinquantena d’alumnes i s’han treballat alguns valors com la integritat, la passió, la solidaritat, la disciplina i el respecte. S’ha posat de manifest que el rugbi és un esport inclusiu, on tothom té cabuda, independentment de les seues característiques.

L’escola Verge de la Cinta de Tortosa, l’escola Àngel d’Amposta i el mateix CEE Sant Jordi de Jesús han posat en pràctica l’anomenat rugbi cinta, una forma divertida per iniciar-se en la pràctica d’aquest esport. La trobada ha finalitzat amb el “tercer temps'” un espai que afavoreix la relació i convivència entre tots els participants.

El centre d’educació especial de la Diputació a Jesús ja fa dos anys que promou la pràctica del rugbi inclusiu entre l’alumnat, el professorat i les famílies. De fet, aquest projecte, sota el nom “Iguals amb un esport diferent” és candidat a la XV edició dels Premis Federico Mayor Zaragoza, que es lliuraran el 21 de maig.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -