14.3 C
Amposta

Els Centres d’Atenció Primària de les Terres de l’Ebre tindran un canal de WhatsApp

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Gerència Territorial de l’ICS Terres de l’Ebre impulsa el pilotatge d’un canal de WhatsApp com a nova eina de comunicació de la ciutadania amb el seu centre d’atenció primària. A partir de l’1 de setembre els veïns i visitants dels municipis de Terres de l’Ebre, a través de l’aplicació WhatsApp, disposen d’un nou canal per contactar amb el seu centre d’atenció primària (CAP) de referència que hi facilita l’accés amb criteris de seguretat i qualitat.

El canal garanteix una atenció i gestió de la petició de l’usuari, amb una resposta àgil en les següents 24 hores de rebre el missatge. D’altra banda, cal recordar que els usuaris dels centres d’atenció primària de l’ICS Terres de l’Ebre continuen tenint al seu abast els canals habituals existents (telèfon, web, correu electrònic, etc.).

Així, per a fer gestions, consultes o demanar cita al CAP es pot enviar un missatge a través de la pàgina de “programació de visites” a l’ics.gencat.cat, al telèfon 933 26 89 01 i mitjançant el web icsebre, a l’apartat “contacta” http://www.icsebre.cat/wg/contacta/.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -