14.3 C
Amposta

Els brots de Covid-19 de Deltebre i Tortosa acumulen un total de 97 positius

Brot de Covid-19 de Deltebre: 43 positius i 347 contactes després del cribratge massiu

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament de Salut ha informat aquest dijous sobre els dos brots de coronavirus més importants que hi ha a hores d’ara a les Terres de l’Ebre i, en concret, al Baix Ebre. Després del cribratge massiu realitzat aquesta setmana a Deltebre, el brot que es va originar en un viatge a Tenerife suma 43 positius i el que afecta majoritàriament la ciutat de Tortosa n’acumula 56, és a dir, en total són 97 casos. Aquest últim brot entre la població jove del Baix Ebre, segons Salut, ja es troba sota control per part d’Epidemiologia.

El dilluns es va iniciar el cribratge a Deltebre dirigit a població menor de 40 anys no vacunada. Aquest cribratge es va realitzar entre el dilluns 28 de juny a la tarda i dimarts 29 de juny al matí i també va incloure els assistents al partit de futbol entre La Cava i Jesús i Maria.

En total es van realitzar 323 proves, de les quals 312 van sortir negatives i 7 positives. Hi ha 4 proves que, a causa que el resultat de laboratori no fou concloent, s’hauran de repetir. Així doncs, una vegada realitzat també el seguiment de contactes estrets dels positius, el brot amb origen a Tenerife s’eleva a 43 afectats i 347 contactes estrets.

Des de Salut es vol agrair la ràpida coordinació amb l’equip de presa de mostres de l’ICS Terres de l’Ebre, així com col·laboració amb l’Ajuntament de Deltebre i tota la població que ha participat en el cribratge per tal de frenar l’expansió del virus i trencar les possibles cadenes de transmissió comunitària.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -