14.3 C
Amposta

Eladi Galbe serà el nou alcalde de Tivenys

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Des del grup municipal Implicats Fem Poble – ERC Tivenys han comunicat que fins l’ara alcaldessa de Tivenys, Eva Roig, es veu obligada a renunciar al càrrec per motius laborals, una situació que s’ha comunicat als membres del consistori i per la qual s’ha convocat, per a demà dimarts, un ple extraordinari de caràcter urgent en el qual es farà efectiva la renuncia i on el nou alcalde Eladi Galbe prendrà possessió del càrrec.

Roig ha vist com les darreres setmanes se li comunicava un canvi en la seua posició laboral, que es farà efectiva el 9 de setembre i li impedirà compatibilitzar-la amb la dedicació i l’exigència que requereix el càrrec d’alcaldessa. Davant aquesta situació sobrevinguda, Roig va comunicar al Govern Municipal que, per sentit comú i responsabilitat envers la institució i la ciutadania, calia que un altre membre de l’equip de govern assumís l’alcaldia de Tivenys.

El Grup Municipal Implicats Fem Poble – ERC Tivenys estan molt agraïts de la feina i l’honestedat d’Eva Roig, i creuen que continuarà aportant il·lusió i dedicació al projecte. Des del mateix grup municipal han decidit que sigui el fins ara regidor de Societat i Benestar, Cultura i Esports i primer tinent d’alcalde, Eladi Galbe, qui assumeixi l’alcaldia.

Des del primer dia, expliquen que el seu grup ha treballat com un equip sòlid i unit en què cada peça de l’engranatge ha estat i és igual d’important per poder oferir un projecte de futur a Tivenys. Des d’aquest esperit col·lectiu, diuen que seguiran endavant implicats en fer un poble millor.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -