14.3 C
Amposta

Eladi Galbe d’Implicats-ERC Tivenys: “Hem consolidat el projecte de poble i hem millorat molt els resultats del 2019”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’alcalde i candidat d’Implicats Fem Poble – ERC, Eladi Galbe, ha revalidat la majoria absoluta i, fins i tot, ha augmentat el percentatge de vots en més de 14 punts respecte a les eleccions municipals de 2019. El partit de Galbe ha obtingut el 63,62% dels vots i cinc regidors, un més que fa quatre anys. L’altre partit que ha aconseguit representació al consistori ha estat el PSC amb dos representants, un menys que el 2019, i el 34,71% dels suports. La participació ha augmentat lleugerament, fins al 89,6%, un 1,5 punts més.

Imagina Ràdio ha entrevistat a Eladi Galbe per a conèixer de primera mà la valoració d’aquests comicis:

1. Quina valoració en feu dels resultats aconseguits el 28M?

Una valoració evidentment molt positiva, en primer lloc, per la històrica participació i el civisme mostrat durant la jornada i també tota la campanya per part de tot el poble; en un context de baixada general de participació, Tivenys ha demostrat una gran capacitat de mobilització en unes eleccions municipals i això vol dir que l’interès pel futur del nostre poble per part dels nostres veïns i veïnes és molt alt.

També i lògicament, la valoració pel que fa al resultat, és molt positiva, hem guanyat clarament les eleccions, hem consolidat un projecte de poble i hem millorat i molt uns resultats que el 2019 ja van ser històrics per un equip que hem de recordar que per primera vegada es posava en política municipal i que 4 anys després, recollim el fruit d’una legislatura on hem treballat molt i ho hem fet en un context molt complicat.

2. Què els hi diríeu a les persones que us han votat? I a les que no?

Els diria que els agraïm i molt la confiança dipositada, els fem arribar la nostra més sincera gratitud i ho fem amb responsabilitat, humilitat i comprometent-nos a treballar per tothom, pels qui ens han donat confiança i per als que no ho han fet, Tivenys avança si ho fem junts i els adrecem un missatge clar de compromís amb tothom, respecte i agraïment per fer de les eleccions municipals una jornada històrica.

3. Quins són els projectes més importants que voleu dur a terme aquesta legislatura?

Tenim molts clars els eixos de l’acció de govern, els hem explicat i els tenim molt clars: la participació i la transparència, el turisme, el servei a les persones, la cultura, la transició energètica. Tots i cadascun dels projectes ens fan il·lusió i són importants, tots. Pensem que hem de donar serveis a la gent més gran, serveis bàsics com el caixer, implementar projectes com el centre de lectura, l’espai jove i les millores en l’àmbit urbà així com a l’escola, casal de gent gran i pla turístic en poden ser un exemple, però en tenim molts de compromisos per fer possibles, exemples com: impulsar projectes de sensibilització, d’acompanyament, de preservació del nostre patrimoni i cultura i també del nostre espai natural seran centrals així que d’acord amb els eixos del projecte municipal d’Implicats, anirem executant els compromisos assumits durant els pròxims quatre anys.

4. Quina relació voleu mantenir amb la resta de partits del consistori?

Com no pot ser d’una altra manera, una relació de respecte institucional, de mà estesa per escoltar propostes, projectes i millores en positiu i de normalitat política. Som conscients de la discrepància lògica i raonable entre dos espais polítics, però al mateix temps, n’esperem i per part nostra així serà, una relació en voluntat de fer avançar Tivenys cap al futur.

5. Què suposa per a vosaltres seguir al capdavant del consistori aquests pròxims 4 anys?

Suposa un orgull i un honor molt gran, una responsabilitat i també suposa donar el millor de tu al servei de la gent del poble, ser útil, proper i honest i treballar durant un temps determinat pel poble que t’ha vist créixer és una de les coses més boniques que ens poden passar i, per tant, assumim el repte i ens adrecem a tothom per tal de continuar caminant i fent millor Tivenys.

6. Com voleu que sigui el vostre municipi d’aquí a 4 anys?

Un municipi més verd, més conscient amb el respecte a l’entorn i la convivència entre vehicles i vianants. Un poble on el turisme sigui una oportunitat de créixer de forma sostenible i que faci girar la roda del petit comerç i emprenedoria local. Un poble on el jove tingui ganes de viure i formar una família. Un poble amb més i millors serves, equipaments i espais. Un municipi obert, inquiet, on la cultura sigui una palanca de créixer i la participació continuï sent un orgull. En definitiva, un poble que estigui en moviment i que sigui al mapa del territori, referent i en futur.

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -