El Xef ulldeconenc, Vicent Guimerà del Restaurant l’Antic Molí va conduir una ponència durant la jornada de la Sega Gastronòmica a Deltebre, un esdeveniment organitzat per Arroz Bayo sota el lema el valor de l’autèntic arròs.
La sessió de cuina en directe va permetre als assistents veure com incorpora el Xef cada varietat d’arròs en l’experiència gastronòmica del restaurant l’Antic Molí.
La jornada va acollir més de 130 professionals del sector al Mas Tramontano, al cor del Delta de l’Ebre. L’edifici catalogat com a patrimoni cultural va suposar un lloc ideal per mostrar l’exclusiva gastronomia de l’Antic Molí.

Restaurant l’Antic Molí
Vicent Guimerà és el propietari del restaurant i és guardonat amb l’Estrella Michelin des del 2017, Estrella Verda Michelin des del 2021 i Sol Repsol 2022.
El restaurant l’Antic Molí posa en pràctica les últimes tècniques i tendències. Aposta per una cuina de proximitat, amb productes ecològics i sostenibles.
La seva gran creació és el Projecte Mans, un menú degustació de 20 creacions embolcallades amb petites obres d’art úniques. Una sinergia entre els artesans de les Terres de l’Ebre i la cuina SlowFood, Km 0.
Redacció