14.3 C
Amposta

El tribunal autoritza el toc de queda a Amposta, Ulldecona i l’Ametlla de Mar fins al 6 d’agost

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La sala contenciosa-administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha avalat la pròrroga del toc de queda nocturn fins al 6 d’agost i a 162 municipis catalans que ha demanat la Generalitat, entre els quals hi ha Amposta, Ulldecona i l’Ametlla de Mar. Tots tres, en dades del 26 de juliol, tenien una incidència acumulada els últims set dies superior als 400 punts: l’Ametlla de 553, Amposta de 465 i Ulldecona de 429.

D’aquesta manera es prohibeix la mobilitat nocturna entre la 1 i les 6 de la matinada, es prohibeixen les trobades superiors a deu persones no convivents i es limita l’aforament màxim dels serveis religiosos i funerals al 70%, amb un màxim de 1.000 persones. Els criteris per aplicar el toc de queda es mantenen en la presència de més de 400 casos de Covid-19 per cada 100.000 habitants.

Aquestes limitacions s’aplicaran a partir d’aquest dijous a la mitjanit, com fins ara. Alguns dels municipis que ja tenien toc de queda la setmana passada el mantenen fins al 6 d’agost i s’incorporen a la llista capitals de comarca com Amposta, Figueres i Solsona. En canvi, en surten altres municipis com Igualada, Puigcerdà, Roses, Salt, Sitges, Tàrrega, Tremp i Vilafant. Les restriccions que s’apliquen en aquestes localitats impliquen també el tancament de tots els establiments a les 00.30 hores.

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -