NotíciesPolítica

El tortosí Ferran Bel registra preguntes al Congrés sobre els serveis ferroviaris de les Terres de l’Ebre

El diputat ebrenc Ferran Bel demana per les previsions que afectaran l'Euromed i altres trens de velocitat alta

Aquest dimecres al matí el diputat de Junts per Catalunya al Congrés, Ferran Bel, ha registrat una bateria de preguntes adreçades al Ministeri de Foment i a Renfe en motiu dels serveis ferroviaris de les Terres de l’Ebre. Tal com va informar el passat 2 de desembre en roda de premsa, la seua primera acció després de prendre possessió ha estat exigir a l’Administració General de l’Estat, a Renfe i a Adif solucions i respostes envers aquest tema.

El diputat ha posat de manifest que “no és de rebut que encara no estiguin fixats aquests serveis i horaris quan queda un mes per a la posada en marxa de la doble via en el tram de Vandellòs-Tarragona”. Bel, a més, ha afegit que “des de Junts per Catalunya seguirem presentant accions per tal d’exigir el compliment dels acords i per denunciar el maltractament dels serveis ferroviaris al territori”. De fet, es presentaran mocions als ajuntaments i altres administracions supramunicipals, així com al Parlament i al Congrés dels Diputats.

Així doncs, les preguntes que ha presentat Bel han estat: “El Ministeri de Foment i Renfe tenen previst suprimir les parades de l’Euromed a l’estació de l’Aldea-Amposta-Tortosa?”, “El Ministeri de Foment ha anunciat l’entrada en funcionament de la doble via en el tram entre Vandellòs-Tarragona durant el mes de gener de 2020. Té previst durant el primer trimestre implementar serveis regionals ràpids, tipus Avant, entre Tortosa i Barcelona, amb parada a l’Aldea i el Camp de Tarragona (connexió AVE)? Aquests serveis quina freqüència diària tindran?”, “El Ministeri de Foment ha anunciat l’entrada en funcionament de la doble via en el tram entre Vandellòs-Tarragona durant el mes de gener de 2020. Quines millores, número de freqüències, horaris i temps dels viatges té previst implementar a les línies R15 i R16?”.

Redacció – N. A.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close