14.3 C
Amposta

El teatre auditori Felip Pedrell de Tortosa acull l’acte inaugural de la Capital de la Cultura Catalana

L'acte, amb capacitat limitada per les restriccions de la Covid-19, es podrà seguir per internet a través de les xarxes socials de l'ajuntament

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Divendres dia 19 de febrer, a partir de les set de la tarda, Tortosa durà a terme l’acte inaugural de la Capital de la Cultura Catalana 2021. Ho farà amb una cerimònia que girarà al voltant dels vuit eixos que configuren la capitalitat tortosina i al voltant dels quals s’estructuren els actes que aniran tenint lloc al llarg de tot l’any: l’expressió corporal i musical, la creativitat artística, el treball, el patrimoni, la creença, les lletres, la festa i la gastronomia.

L’acte d’inauguració estava inicialment previst durant el gener, però el repunt de casos de la tercera onada de covid-19 al país –que va comportar l’increment de limitacions per part de la Generalitat, entre les quals, el confinament municipal– va fer necessari el trasllat al 19 de febrer.

La gala preveu l’estrena de l’himne de la Capital de la Cultura Catalana Tortosa 2021, compost pel músic Arturo Gaya. A més, estan previstes les actuacions de diversos representants dels col·lectius de cultura de la ciutat, amb disciplines com la música, la dansa o el teatre. Ateses les restriccions de capacitat per prevenir l’expansió de la covid-19, l’acte serà retransmès per les xarxes socials de l’Ajuntament de Tortosa (YouTube i Facebook).

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -