CoronavirusEbreNotícies

El Setmanari L’EBRE suspèn l’edició en paper durant dos setmanes pel coronavirus

L'empresa editora explora noves opcions digitals per a afavorir els subscriptors

L’estat d’alarma decretat pel govern espanyol, i les mesures i la crida a l’autoconfinament de la Generalitat de Catalunya, tenen les Terres de l’Ebre en una situació inèdita de restriccions obligatòries a la circulació i a la concentració de persones pel perill de contagi del coronavirus Covid-19 i el risc de col·lapse del sistema sanitari. En este context, davant la impossibilitat de completar via teletreball tots els processos d’elaboració i edició del Setmanari L’EBRE en paper -que suma 927 edicions des de la fusió entre L’EBRE i La Veu del Baix Ebre el 2001- i sota la incògnita afegida de no tenir garantida la distribució a quiosc en plenes condicions, l’empresa editora del Setmanari ha decidit -també per una qüestió de responsabilitat social i salut laboral dels seus treballadors- tancar la redacció i suspendre durant dos setmanes l’edició en paper de la històrica capçalera.

El Setmanari no sortirà al carrer els divendres 20 i 27 de març. L’equip de redacció, però, via teletreball o cobrint si és necessari les notícies extraordinàries que es puguin anar produint, canalitzarà a través de l’edició digital www.setmanarilebre.cat el seguiment de tota la informació que vaja generant la crisi mundial del coronavirus, des d’una perspectiva de les decisions estatals i nacionals més determinants i de l’impacte sobre les quatre comarques ebrenques. Comptarem, amb este objectiu, amb informacions pròpies, d’agències i amb les informacions i peces audiovisuals elaborades per la plataforma del mateix grup ebredigital.cat.

A més a més, en el cas que l’estat d’alarma i les dures restriccions que comporta puga allargar-se més de 15 dies -amb l’aval imprescindible del Congrés dels Diputats-, i en el cas que l’editoria continue considerant que no pot assegurar encara la recuperació de l’edició en paper amb plenes garanties, explorarà diferents possibilitats digitals i d’altre tipus per a compensar els seus subscriptors i lectors habituals.

Font: Setmanari L’EBRE | Redacció – Ò. M. J.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close