14.3 C
Amposta

El servei de suport a la pagesia de Batea s’amplia a tota la Terra Alta

El Consell Comarcal aporta 30.000 euros per al manteniment del servei, que passa a anomenar-se de Suport a la Pagesia de la Terra Alta

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Batea per tal d’ampliar a tots els municipis de la comarca el servei d’assessorament a la pagesia que estava duent a terme Batea. Aquest poble, a través d’un local situat al carrer Major, estava ajudant als pagesos a tramitar sol·licituds d’arrencada i plantacions de vinya, dur a terme modificacions al Registre Vitivinícola de Catalunya, altes i baixes de vehicles agrícoles, demanar cites d’ITV i ITEAF, entre altres. A més, també assegurava la tramitació davant del registre general de la Generalitat. al mateix temps que funcionava com a mecanisme d’assessorament en la realització de canvis de cultius i límits al cadastre.

Aquest servei, gràcies al conveni, s’ampliarà i l’Ajuntament de Batea, que en continuarà sent titular, es desplaçarà per tots els municipis. La col·laboració de l’ens comarcal amb el consistori també servirà per assegurar el funcionament a llarg termini i es crearà una comissió de seguiment de les actuacions.

El Consell Comarcal de la Terra Alta es compromet amb aquest acord a proporcionar eines digitals i informàtiques per a la gestió del servei i també aportarà 30.000 euros per al seu manteniment. El servei passa a anomenar-se de Suport a la Pagesia de la Terra Alta i l’Ajuntament de Batea tramitarà una memòria amb la descripció de les accions dutes a terme durant l’any.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -