14.3 C
Amposta

El sector turístic ebrenc compleix les expectatives d’ocupació pel pont de la Puríssima

Els visitants registren una estada "fragmentada" amb una mitjana de pernoctacions d'entre dues i tres nits

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Satisfacció generalitzada i expectatives complertes en aquest pont de la Puríssima a gran part del sector turístic de Catalunya. Gràcies a les nevades dels últimes dies i el temps hivernal, el Pirineu i la Catalunya Central han estat les zones més beneficiades amb ocupacions generalitzades del 80%-90% a hotels, càmpings i cases de turisme rural. De fet, el Parc Astronòmic del Montsec ha batut el seu rècord d’assistència per aquestes dates en els seus 15 anys de vida. A la costa, el pont de la Puríssima coincideix amb la temporada baixa –només un cada cinc establiments continua obert- i les xifres han estat més minses. Tot i així, el sector turístic parla d’un 70%-80% d’ocupació a la demarcació de Tarragona i d’un 60% al Delta de l’Ebre.

El sector turístic de les comarques tarragonines i ebrenques tanca el pont complint l’expectativa d’entre el 70 i el 80% d’ocupació. La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme (FEHT) quantifica la pernoctació mitjana d’entre dues i tres nits, de manera que els visitants han optat per “fragmentar” aquest pont.

L’episodi de vent d’aquest divendres ha frenat l’afluència de gent a les Terres de l’Ebre, segons la membre de l’associació d’allotjaments d’ecoturisme Maria José Vergés. Tot i això, s’ha assolit un 60% d’ocupació al Delta, una xifra més alta que a les cases rurals ebrenques, que han arribat al 40%. El sector es mostra optimista per Nadal i Cap d’Any, malgrat que s’espera menys afluència els cap de setmana previs.

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -