14.3 C
Amposta

El sector de la cosmètica artesana es manifestarà a l’Aldea per reclamar millores laborals i obradors públics

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Associació de Cosmètica Artesana de les Terres de l’Ebre (ACATE) ha convocat una concentració aquest dissabte dia 7 d’octubre a l’Aldea, al Baix Ebre, per reclamar millores laborals, ajudes, subvencions i exigir la creació d’obradors públics. Denuncien que no poden vendre cosmètics artesans en llocs com les fires, ja que la Generalitat de Catalunya els hi demana que compleixin la mateixa regulació que els cosmètics fabricats a gran escala.

Des del col·lectiu lamenten que la falta d’obradors compartits al territori i els canvis en la normativa, deixen tocat de mort el sector de la cosmètica artesana, amb majoria de dones. A més, han explicat que tenen programada una compareixença al Parlament de Catalunya per exposar aquestes problemàtiques.

La convocatòria d’aquest dissabte crida tots els artesans de Catalunya a reivindicar totes les “incoherències” que viu el sector a l’àrea d’autocaravanes de l’Aldea, on des de les 10 fins a les 19 hores hi haurà una trentena d’expositors i es desenvoluparan activitats com ioga, activitats infantils, taller d’elaboració de sabó, entre altres. La lectura del manifest es farà a les 12 del migdia, seguida de la intervenció de Roberto Olivan.

Associació de Cosmètica Artesana de les Terres de l’Ebre (ACATE)

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -