14.3 C
Amposta

El PSC i el futur de Godall

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Tornem a estar a la casella de sortida i amb moltes ganes de tornar a formar part del futur de Godall. El treball, la dedicació, la constància, la transparència i el compromís són trets que ens han caracteritzat aquests quatre anys. Per aquest motiu ens tornem a presentar a les eleccions municipals del nostre poble. Com a cap de llista, sóc una més d’aquest projecte de futur que no seria possible sense l’ajuda de tot l’equip que formem la candidatura al nostre poble. Som majoritàriament gent jove involucrada al teixit associatiu, fet que ja ens defineix com a joves dinàmics i voluntariosos. Seguirem amb els mateixos valors que ens han caracteritzat aquests quatre anys, amb un poble per viure i conviure.

Hem pogut complir amb el 76% del programa que vam presentar el 2015, a més de tot el que ens ha anat sortint el dia a dia de l’ajuntament. Hem gestionat més de 700.000€ en subvencions en tres anys. Les subvencions del 2019 no les hem comptabilitzat, però no les hem deixat de tramitar pel bon funcionament del nostre poble.

Potser està de moda el fet de fer processos participatius en molts pobles grans, on els ingressos són molt més elevats, però la nostra realitat és que els serveis del nostre poble, l’educació i les associacions són la nostra prioritat. Poc més queda per destinar a altres llocs, tot i la gestió rigorosa. Godall és un poble petit però amb tots els serveis, i des de l’ajuntament volem donar als nostres fills les mateixes oportunitats que tenen a pobles més grans ajudant a les famílies amb els costos de llibres o del transport.

Godall s’alimenta de les subvencions que, mes rere mes, es tramiten des de l’ajuntament. Aquesta és la realitat del nostre municipi, reflectida al Portal de Transparència. En aquestes subvencions s’ha fet inversió constant al nucli urbà, arranjament de carrers fins a l’extrem d’estar gairebé acabats, dels quals només en falten tres. Tenim: Plaça Major, Plaça l’Església, trams d’enllumenat nous, sistemes de cloració d’aigua més avançats, arranjament del camp de futbol, remodelació del mobiliari de l’ajuntament i nous equips per un funcionament més actual, arranjament del cementiri municipal… Podríem estar tot el dia nomenant coses del dia a dia del nostre ajuntament però sempre serà millor que tothom que vulgui saber perquè es fan les coses o perquè no, ens pugui venir a preguntar en qualsevol moment. Tota la gestió econòmica està a l’abast de tothom que la vulgui consultar.

Tot i fer totes aquestes inversions, hem reduït el deute del nostre poble del 37,42% l’any 2015 al 23,25% l’any 2018. Un treball rigorós i sent molt conscients de fins on podem arribar.

Podem demostrar el nostre treball fet cada dia durant aquests quatre anys. No vivim del que farem, sinó del que fem.

Baixar deute, crear inversió i tenir fons per a la construcció de l’alberg sense endeutar el nostre poble ha estat la finalitat de la gestió que ens ha acompanyat aquesta darrera legislatura.

Fem-lo bategar!! Aquesta és la frase que descriu el nostre projecte de futur per Godall, un poble petit però amb molt de potencial turístic per descobrir.

Després de quatre anys de gestió rigorosa, tenim gairebé enllestit un projecte turístic per impulsar el nostre poble de forma rellevant dins del turisme familiar, d’esport, cultural… Farem de la Serra de Godall punt de sortida a les nostres terres.

Godall forma part de un paisatge meravellós per descobrir i no ens podem quedar estacionats en el temps, ni pensar que des de fora ens trauran d’aquest despoblament que estem patint tots els pobles de l’interior. En poc més de un mes ja tindrem damunt la taula el projecte executiu de l’Alberg Municipal, que és la clau per començar aquesta gran il·lusió de futur per tots els Godallencs. El fet d’impulsar el turisme ens farà també crear llocs de treball, al mateix temps que s’impulsarà econòmicament tots els nostres comerços i també les cases d’allotjament turístic. No deixarem a ningú pel camí ja que tothom té cabuda en aquest futur Godall. Farem que la Serra de Godall estigui al mapa igual que ho estan els nostres Carnavals.

Promoure un nou projecte turístic, la modificació de POM, renovar i millorar serveis, implantació de nous serveis per desplaçaments i atenció a la gent gran, el foment de l’ocupació, ampliació de les bonificacions en la construcció, millora de la xarxa d’aigua, nou enllumenat públic… seran accions per impulsar el nostre municipi cap a un futur millor. Sempre amb una gestió rigorosa i transparent com fins ara.

Som un grup de gent que treballarem pel dia a dia del nostre poble però sobretot per donar-li el lloc que es mereix dins de la nostra comarca.

Godall serà la nostra prioritat, no deixarem de treballar per fer realitat aquest projecte. Hi dedicarem temps, implicació, constància, esforç, il·lusió…

Esperem la vostra confiança aquest diumenge!!

Vota’ns, donarem la cara sempre!!

PSC Godall.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -