14.3 C
Amposta

El Port de Tarragona injecta més de 5 milions d’euros als seus proveïdors en el primer mes de crisi del coronavirus

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Port de Tarragona va posar en marxa la mesura el dia 17 de març, i fins a dia d’avui, 16 d’abril, s’han realitzat pagaments per valor de més de 5 milions d’euros per injectar liquiditat en les empreses proveïdores. En el primer mes de crisi del COVID-19, el Port ha avançat el pagament d’un total de 488 factures que han beneficiat 330 empreses. 

L’acció duta a terme pel Port de Tarragona té com a objectiu mitigar els efectes de la crisi en el teixit empresarial i contribuir a combatre la falta de liquiditat en els flux de caixa de les empreses proveïdores, tenint especial cura de les petites i mitjanes. 

En aquesta situació de refredament de tota l’activitat econòmica, les empreses pateixen problemes per fer front al pagament de nòmines, proveïdors, etc. Amb aquest escurçament del període de pagament, el Port vol contribuir a pal·liar els efectes negatius de la pandèmia de COVID-19. 

El Port de Tarragona infraestructura clau 

El Port, com infraestructura clau de l’economia, treballa per afavorir i dinamitzar l’economia en la seva àrea d’influència. El Port de Tarragona segueix obert i funcionant, amb operatives diàries en gairebé tots els tràfics de mercaderies atès que el proveïment d’energia, matèries primeres i agroalimentaris són essencials en aquests moments de crisi sanitària. 

Una part molt important de la plantilla del Port segueix desenvolupant treball no presencial. En aquest cas, els treballadors i treballadores del departament administració i finances del Port treballen des dels seus domicilis particulars per tal de prestar el servei amb la màxima normalitat possible. 

Els proveïdors i el Port treballen al 100% amb factura electrònica la qual es tramita a través de la plataforma FACe. El sistema FACe és el Punt General d’Entrada de Factures de l’Administració General. La plataforma permet la tramesa de factures en format electrònic a aquells organismes de les administracions, sense importar el volum de facturació anual, mida o nivell d’informatització, a proveïdors de béns i serveis de les administracions públiques. 

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -