14.3 C
Amposta

El Port de Tarragona acollirà les primeres jornades tècniques de seguretat i gestió d’emergències en l’àmbit marítim portuari

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Port de Tarragona, en col·laboració amb Capitania Marítima, Salvament Marítim, Bombers de la Generalitat de Catalunya i Parcs Químics de Seguretat, organitzen els propers 20 i 21 de juny, la primera edició de les jornades tècniques de seguretat i gestió d’emergències en l’àmbit marítim portuari. Es portaran a terme en el Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona. La inauguració serà a les 9 hores del dia 20, al mateix Tinglado 1.

Ja s’han superats les 250 places previstes amb assistents d’altres autoritats portuàries com  Palma, Valencia, Barcelona o Cartagena així com representants de tota la comunitat portuària  i representants de diferents cossos i forces de seguretat.

En aquestes, s’exposaran temes relacionats amb el model de gestió d’emergències en el Port de Tarragona i la coordinació de les mateixes amb la resta d’organismes implicats, així com la coordinació de les actuacions amb els diferents cossos d’intervenció. En aquest sentit, es tractarà també, el model de cossos de bombers d’intervenció especialitzats en emergències en bucs (MIRG), existent a Europa; els riscos associats a les intervencions en emergències en les instal·lacions portuàries; i casuístiques específiques de la gestió d’emergències en creuers i ports esportius.

Les jornades es completaran amb una exposició i visita als mitjans especialitzats d’intervenció que disposa l’Autoritat Portuària de Tarragona i Salvament Marítim, i un posterior exercici de resposta enfront d’emergència en buc en zona de fondeig.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -