14.3 C
Amposta

El poble d’Amer s’autobateja durant unes hores com “Tortosa”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Amer desert. El petit poble natal de Puigdemont, amb uns 2.200 habitants, ha rebut amb persianes abaixades i carrers buits la visita dels representants de Ciutadans. L’acte ha acabat sense incidents i abans del previst.

La líder de l’oposició de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha anat aquest migdia a Amer, el poble del president Puigdemont, amb diputats i representants del partit. Arrimadas hi ha estat vint minuts i, enmig d’un fort desplegament policial, ha anat fins a la plaça on els comerços han tancat com a senyal de protesta. Un cop han acabat les declaracions d’Inés Arrimadas, han tornat a obrir.

El 21 de desembre del 2017, Ciutadans va treure a Amer 124 vots, el 8% del cens. Ciutadans ha aprofitat la visita per treure llaços grocs.

“Fer un Tortosa”

L’independentisme havia fet una crida a “fer un Tortosa” en el poble natal de Puigdemont, una expressió que fa referència a fer el buit als actes de Ciutadans per negar-los atenció mediàtica. Una iniciativa que es va fer per primer cop a Tortosa al juliol d’aquest any, en contraposició als actes de protesta que s’han viscut en altres actes de la formació, com el que es va fer al poble de l’exconsellera Dolors Bassa, empresonada a Alcalá Meco.

La crida a “fer un Tortosa” s’ha traduït en diversos cartells que avisaven que avui “el festival de circ era a Girona”.

Pla general d’Inés Arrimadas passejant per Amer aquest dissabte 16 de febrer de 2019. (Horitzontal)
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -