14.3 C
Amposta

El ple total per Cap d’Any a l’Ebre salva la campanya turística de Nadal

L'ocupació ha estat inferior la resta de caps de setmana festius i durant els dies laborables

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

l cartell de ple total durant Cap d’Any ha permès salvar la campanya turística de Nadal a les destinacions de l’interior de la demarcació de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Al conjunt de la província, amb un de cada cinc allotjaments oberts, la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT) xifra globalment en un 80% l’ocupació, afavorida pel bon temps. Als allotjaments rurals de les Terres de l’Ebre l’ocupació es va quedar en un 40% per Nadal o un 20% pel cap de setmana de Reis i ha estat testimonial els dies laborables.

Llistes d’espera per cap d’any a l’Ebre 

A les Terres de l’Ebre, a la zona del delta de l’Ebre i interior del Baix Ebre i el Montsià, el cap d’any ha tornat a omplir els allotjaments rurals. Fins al punt, segons ha apuntat el president de l’Associació de Turisme Rural de les Terres de l’Ebre (Aturebre), Juanjo Bel, que molts es van quedar sense plaça i es van crear, fins i tot, llistes d’espera.  

“El cap de setmana de cap d’any té molt demanda i, fins i tot, teníem llista d’espera per si havia alguna anul·lació i la resta de caps de setmana, com sempre: més baixos”, ha certificat. Els allotjaments asseguren que no han apreciat especialment que les condicions climàtiques benignes i l’escassetat de neu al Pirineu hagin condicionat l’afluència. “No hem notat cap diferència. Qui tenia intenció d’anar al Pirineu és probable que no hagi esquiat però hi hagi anat igualment”, certifica Bel, qui tampoc creu que la inflació i l’increment de preus hagin tampoc influït en l’ocupació. 

Amb els habitualment fluixos gener i febrer per endavant, durant els quals alguns establiments opten per tancar portes per evitar costos, el sector treballa amb la vista posada de cara les vacances de setmana santa. 

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -