14.3 C
Amposta

Clara Peya actuarà a Alcanar dintre de la nova programació de l’agenda cultural Cultiva’t

Cinema, teatre, concerts, xerrades i exposicions formen part de l’extensa programació que s’allarga des del mes de gener fins al març

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Amb el nou any 2024 l’Ajuntament d’Alcanar torna a apostar per la cultura amb una nova edició de l’agenda Cultiva’t. Sobretot es tracta d’una programació de qualitat per oferir un oci alternatiu a la ciutadania, però que al mateix temps també convidi a la reflexió social.

L’agenda començarà el dimarts 9 de gener amb l’exposició Pablo Picasso, en motiu de la commemoració del 50è aniversari de la seva mort. Contacontes a la Biblioteca Trinitari Fabregat, espectacles teatrals amb “Jo, Travesti”, concerts tradicionals amb “Fartabelitres” o propostes de dansa amb “Amor Amor”, també formaran part de l’extensa programació que s’ha preparat.

Una de les cites més destacades serà per al dissabte 27 de gener amb la inauguració de les Primeres Jornades de la Cultura de l’Aigua amb motiu del centenari del Pou de la Verge. L’objectiu d’aquesta proposta és donar a conèixer la història del pou i la seva estreta relació amb els veïns i el municipi, a més de promoure l’ús eficient dels recursos hídrics.

D’altra banda, també destaca el concert del 23 de febrer que oferirà la reconeguda pianista Clara Peya, que presentarà el seu nou àlbum “Corsé”. Tot un estil únic, transgressor i sobretot innovador, que de ben segur sorprendrà al públic.

El regidor de cultura, Xavi Barrera, ha destacat que “la bona acollida que cada any aconseguim amb l’agenda Cultiva’t ens anima a continuar treballant per oferir unes propostes potents i atractives”. En aquest sentit, assenyalava que un dels principals objectius és apropar la cultura de qualitat als canareus i casencs, demostrant que a “casa nostra també podem gaudir d’activitats de primer nivell, sense necessitats de marxar a les grans ciutats, a més de disposar d’unes instal·lacions que són tot un referent com el Teatre Auditori o la Biblioteca Trinitari i Fabregat”.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -