14.3 C
Amposta

El ple de Tortosa aprova per unanimitat la creació del servei municipal de llars d’infants públiques

El reglament de les llars d'infants, que es gestionaran de forma directa, es sotmetrà a informació pública durant un període de 30 dies

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

El ple de l’Ajuntament de Tortosa ha aprovat avui, per unanimitat i en una sessió extraordinària, la creació del servei municipal de llars d’infants públiques, amb la forma de gestió directa. El plenari també ha aprovat inicialment el reglament de les llars d’infants, que es sotmetrà a informació pública durant un període de 30 dies i transcorregut aquest termini quedarà aprovat definitivament si no es presenten reclamacions ni al·legacions.

Per la posada en funcionament d’aquest servei, l’Ajuntament haurà de formalitzar un conveni amb el departament d’Educació, que delegarà la competència per posar en marxa el servei educatiu de xiquets i xiquetes en la franja de 0 a 3 anys. Paral·lelament, l’Ajuntament ha sol·licitat dues subvencions del fons Next Generation destinades a la construcció de dos centre educatius, un dels quals al barri de Ferreries i l’altre al Temple, amb 74 places a cadascun dels centres.

El reglament de la llar d’infants contempla que hi haurà places socials de caràcter social gratuït o bonificat, adreçades a famílies amb problemàtiques socials i econòmiques greus.

D’altra banda, el ple d’avui també ha aprovat per unanimitat una modificació pressupostària de 139.544 euros. Amb aquesta modificació s’aportaran 120.000 euros al pagament dels interessos de demora per l’expropiació del solar destinat a habitatge social al carrer Sant Felip Neri i 15.000 euros per la Fira de Nadal, entre altres despeses.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -