14.3 C
Amposta

El Pla Local de Polítiques de Dones d’Amposta obre una enquesta

És el tram final del procés de renovació del Pla per als pròxims anys

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

De la mateixa manera que el Pla Local de Polítiques LGBTI+, el Pla Local de Polítiques de Dones es troba en procés de renovació per als propers anys. Amb la voluntat d’obrir la seva redacció al conjunt de la ciutadania, la regidoria de Drets Socials i de Ciutadania, en col·laboració amb la regidoria de Transparència i participació Ciutadana ha obert una enquesta per tal de conèixer l’opinió del veïnat de la ciutat en referència a les polítiques d’igualtat que impulsa i ha d’impulsar l’administració local.

Així, a través d’una vintena de preguntes, l’enquesta vol copsar l’opinió d’aspectes com l’existència del propi pla, el SIAD, la comunicació que realitza l’ens, el tipus d’educació que reben els fills i filles, el repartiment de tasques dins la llar o la conciliació.

La regidora de Drets Socials i de Ciutadania, Núria Ferré, recorda que aquesta enquesta és el tram final del procés de revisió i renovació del Pla Local de Polítiques de Dones, que ja ha sigut participat amb agents involucrats en la igualtat.

L’enquesta, que estarà oberta durant unes setmanes, es pot contestar des següent enllaç.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -