14.3 C
Amposta

El PDeCAT Terres de l’Ebre escull els candidats del territori per al 28A

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Partit Demòcrata a les Terres de l’Ebre, així com arreu de Catalunya, ha dut a terme el procediment de primàries per configurar les llistes a les eleccions espanyoles del proper 28 d’abril. D’aquesta manera dissabte passat es van convocar assemblees extraordinàries a cada una de les comarques, de forma oberta a tots els associats del partit.

Així doncs, els associats i associades de la formació al Baix Ebre van votar per unanimitat el fins ara diputat del PDeCAT al Congrés, Ferran Bel, qui va decidir tornar a presentar candidatura. Pel que fa a la comarca del Montsià, van sortir escollits l’alcalde pedani de Poble Nou del Delta, Josep Sancho, i Teresa Moya. A la Ribera d’Ebre va presentar candidatura el regidor de Móra la Nova, Ferran Bladé, i va rebre el suport de tots els associats. Mentre que a la Terra Alta els associats van escollir l’alcalde d’Arnes, Joaquim Miralles, com a representant de la comarca. Un cop escollides les persones que formaran part de les llistes electorals al Congrés dels Diputats i el Senat correspon a la Direcció Executiva Nacional del Partit Demòcrata ordenar la llista de cada una de les quatre circumscripcions catalanes.

A les assemblees extraordinàries cada elector podia votar dos candidats d’entre els que van presentar la seva candidatura, i per cada comarca podien sortir escollides fins a tres persones, les que obtinguessin més vots. D’aquesta manera, s’afavoria una vegada més la participació dels associats del partit, d’acord amb la voluntat de la formació de ser oberta i transparent. Els requisits que establien els estatuts del Partit Demòcrata per presentar-s’hi eren una antiguitat mínima de sis mesos com a associat i trobar-se al corrent del pagament de la quota.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -