14.3 C
Amposta

El PDeCAT reivindica tornar a impulsar el projecte de centralitat política de Convergència

Ferran Bel: "Per a Junts i ERC, les Terres de l'Ebre només som un annex, ni ens inclouen als seus programes. El PDeCAT tenim propostes i serem la veu i defensa del territori al Parlament"

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El PDeCAT ha dut a terme un nou acte Km0, en aquest cas des de la capital de la Terra Alta. Els candidats ebrencs Miquel Trilla, Carme González, Teresa Moya i Carles Luz, acompanyats del portaveu al Congrés, Ferran Bel, han connectat des de Gandesa per traslladar les principals propostes del PDeCAT a la comarca.

Després del retret de Bel cap a Junts per no incloure cap proposta pel Delta al programa electoral i d’un article periodístic molt contundent, que demostrava que molts partits no tenien propostes per al territori, Bel ha lamentat que Junts i ERC hagin presentat un afegit amb un recull d’idees per esgarrapar alguns vots. “Per a Junts i ERC, les Terres de l’Ebre només som un annex, ni ens inclouen als seus programes”, ha denunciat Bel, que ha definit el PDeCAT com “un partit amb un programa clar, amb propostes i que serà la veu i defensa de les Terres de l’Ebre al Parlament”. El diputat ha recordat que “som hereus del projecte polític que va vertebrar el país, per això qui vulgui votar un projecte que no renega de tot el positiu del llegat de convergència, ha de votar el PDeCAT”.

El també alcalde de Gandesa, ha fet un recull dels reptes que el territori té per endavant: socials, tecnològics, connectivitat, sanitàries, laborals… i ha defensat que “el programa del PDeCAT aborda totes aquestes qüestions, perquè ens creiem el nostre projecte, som el partit dels alcaldes i alcaldesses i sabem de primera mà com ajudar els nostres conciutadans”. Per això Luz ha exposat que “el PDeCAT tenim un pla d’habitatge per a joves, polítiques per generar ocupació, projecte per reactivar els nostres polígons industrials, i no són paraules buides, perquè el PDeCAT som els d’actuar, els de deixar-nos la pell per tirar avant el nostre país”.

Moya ha refermat el compromís amb el Delta de l’Ebre tot lamentant que “el ministeri ha sabut trobar 1.350 milions d’euros per al projecte Castor però és incapaç de posar sobre la taula 300 milions per salvar el delta”. La candidata ha reivindicat tenir veu al Parlament i ha demanat el vot per Marc Arza i Carles Luz perquè seran “qui millor defensaran el territori i la centralitat del país”. Trilla ha posat de valor la veritable aposta del PDeCAT per impulsar la secretaria del Món Rural, tot definint-la com “un veritable actiu que escolti i treballi pel territori de forma transversal pel territori”. Per la seua part, González ha reivindicat el PDeCAT com “el partit dels autònoms i les petites i mitjanes empreses”.

Durant l’acte també ha connectat telemàticament el cap de llista a la demarcació, Marc Arza, que ha reclamat “un Govern que torni a ser present a tot el país” i que “la política torni dels extrems al centre”, i ha posicionat el PDeCAT com la millor opció per la Terra Alta i les Terres de l’Ebre.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -