14.3 C
Amposta

El PDeCAT pacta millores als pressupostos de l’Estat per a les Terres de l’Ebre

Gràcies a la negociació de Ferran Bel a Madrid, el PGE inclourà, per primera vegada, el projecte de sortida de l'AP-7 al Montsià

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Partit Demòcrata avalarà els Pressupostos Generals de l’Estat, i ho farà després que el diputat al Congrés Ferran Bel hagi arribat a un acord amb el govern espanyol que beneficia Catalunya i les Terres de l’Ebre. Amb el context actual, amb una crisi sanitària, que ha derivat en una crisi econòmica i social i amb la vigència encara dels pressupostos del Partit Popular, són necessaris uns nous pressupostos. Per aquest motiu el Partit Demòcrata no va presentar esmena a la totalitat i es va obrir a l’aprovació. Gràcies a les aportacions, els PGE seran una mica millors per Catalunya i les Terres de l’Ebre. Ferran Bel ha destacat que “els pressupostos inclouran per primera vegada la redacció de l’estudi informatiu per la sortida de l’AP-7 al Montsià”.

El diputat demòcrata també ha arribat a un acord per tal d’ampliar en la partida per a la variant de Gandesa i ha arrancat el compromís de que aquest projecte sigui una realitat durant els propers anys. Altres inversions que ha aconseguit Bel per al territori són 250.000€ per un projecte de l’ajuntament de Deltebre, així com també 150.000€ per resoldre els problemes que hi ha a la N-340 al municipi de l’Aldea i que provoca inundacions. A la vegada també hi ha millores amb l’àmbit de la recerca al nostre territori, amb una aportació de 50.000€ per la Fundació doctor Ferran i en l’àmbit del turisme i la cultura, amb una aportació de 30.000€ per al Terres Travel Festival – Films & Creativity.

Bel, ha definit l’acord com a “necessari i profitós i que millora la repercussió del pressupost a les Terres de l’Ebre”. El diputat ha reivindicat la voluntat del Partit Demòcrata per tal d’arribar a acords en benefici del territori. “Malgrat estos no són els pressupostos que ens agradarien, és evident que aconseguir una sortida de l’AP-7 a la comarca del Montsià o impulsar la variant de Gandesa, entre altres, són millores per al territori”, ha dit. “Ens hem de preguntar: que es millor, tenir aquestes millores o no tenir-les?” ha afegit Bel, tot reivindicant que “el Partit Demòcrata no serem el partit del ‘No a tot’, sinó els de treballar per tal d’aconseguir acords en benefici de Catalunya i de les Terres de l’Ebre”.

“Qui pensa que per pactar els pressupostos renunciem a la independència s’equivoca, però el Partit Demòcrata tenim clar que per aconseguir un país independent, s’ha de construir el país i això passa perquè mentre paguem els impostos a Madrid, aquests recursos també repercuteixin al nostre territori”, ha afegit el diputat.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -