14.3 C
Amposta

El Parc Natural del Delta obre un concurs d’idees per promoure una mobilitat sostenible

El concurs s’emmarca en un projecte europeu que vol adaptar els principis de l’economia circular en les polítiques turístiques de zones costaneres

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Parc Natural del Delta de l’Ebre ha encetat un concurs d’idees per promoure la mobilitat sostenible. Es tracta de la iniciativa ENCICLA’T CHALLENGE, que s’emmarca dins el projecte europeu Interreg MED INCIRCLE i que consisteix en un concurs d’idees innovadores, d’iniciatives privades i públiques, afins al cicloturisme i a la mobilitat sostenible, sempre vinculada a l’ús de la bicicleta i en el marc del delta de l’Ebre.

La iniciativa vol aflorar i donar visibilitat a totes aquelles idees i propostes d’emprenedors, negocis o nous productes afins al cicloturisme i la mobilitat sostenible, donar a conèixer les darreres innovacions en equipaments i tecnologia, i mostrar les iniciatives ciutadanes vinculades a projectes de mobilitat amb bicicleta, com també les iniciatives d’entitats públiques a l’entorn de la bicicleta i en l’àmbit del delta.

Es pot participar en el concurs fins al 31 de maig. Hi ha dues categories, una dedicada a les iniciatives privades i una altra, a les iniciatives públiques. Les tres millors propostes públiques rebran un diploma de reconeixement i divulgació per part del projecte europeu Interreg MED INCIRCLE. La proposta guanyadora en la categoria d’iniciativa privada rebrà com a premi una bicicleta. La segona i tercera classificada rebran un premi consistent en 50 i 15 quilos d’arròs de qualitat del delta, respectivament.

El jurat, format per Xavier Cazorla, d’EleMents-Muntanyes d’idees, Nil Àlvarez d’EURECAT i Paula Ramírez, del Consell Comarcal del Montsià, avaluaran la qualitat, innovació, sostenibilitat i universalitat dels projectes. Els guanyadors es donaran a conèixer el 3 de juny.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -