14.3 C
Amposta

El músic ampostí Andreu G. Serra presenta “la nit és fosca, però estic bé”, el seu cinquè disc

Dissabte, Lo Pati d'Amposta acollirà el concert d'aquest artista ampostí de recorregut internacional

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Darrere del nom d’Ubaldo hi ha el músic Andreu G. Serra (Amposta, 1991). Aquest artista hiperactiu per naturalesa ha explorat un ampli univers musical des d’incomptables prismes, que va de les influències de la no-wave —el punk rock dels anys vuitanta—, a la música electrònica, fins al jazz lliure. Aquest dissabte dia 11 de març a les 19 h, Andreu Serra torna a Lo Pati – Centre d’Art de les Terres de l’Ebre per a presentar la nit és fosca, però estic bé, el seu cinquè disc editat pel segell americà Primordial Void.

Es tracta d’un àlbum conceptual que parla de la nit i de com la foscor canvia la percepció de l’entorn. El treball es va començar a gestar durant la pandèmia i està dividit en quatre actes en les quals predominen les guitarres, amb gravacions de camp i veus que creen paisatges melancòlics i meditatius, i collages minimalistes. El motor de la seva creació persegueix metes molt altes: capturar instants, atrapar fragments de vida tant exterior com interior i connectar el mundà amb la transcendència. Hi ha col·laborat el músic i compositor Suso Saiz.

Andreu G. Serra comparteix el seu alter ego musical Ubaldo amb projectes d’improvisació lliure com Or Sobre Blau o el trio que forma amb els trompetistes Mark Cunningham i Pablo Volt. Els darrers anys ha actuat a Ginebra, Manchester, Colònia, Lisboa, Bristol, Tolosa, Madrid, Amsterdam, Ciutat de Mèxic, Los Angeles, Bilbao, Porto, Glasgow, Berlín, Anvers, Rotterdam, Londres i París. A casa nostra ha passat per festivals com el Primavera Sound i el Sonar, per la Sala Apolo, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i l’Ars Santa Mònica.

La nit és fosca, però estic bé – Ubaldo

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -