14.3 C
Amposta

El Museu de la Batalla de l’Ebre de Gandesa crea un recorregut virtual a través de la vida d’un soldat

La iniciativa subvencionada per la Diputació de Tarragona ofereix una experiència única i interactiva per conèixer més profundament els continguts del museu

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Museu Memorial de la Batalla de l’Ebre (CEBE) de Gandesa ha sorprès els seus visitants amb un projecte que combina tecnologia i història per oferir una experiència immersiva única. El nou projecte consisteix en un recorregut virtual per les sales del museu a través de la vida d’un soldat de la lleva del Biberó, una proposta que busca apropar al públic familiar i escolar la història de la Guerra Civil Espanyola.

Per aquesta iniciativa, el CEBE ha utilitzat una pàgina web – app amb codis QR que, escanejats des dels dispositius mòbils dels visitants, ofereixen un recorregut interactiu per les diferents sales del museu. Durant el recorregut, els visitants se submergeixen en la història d’un ‘biberó’, un soldat jove i inexpert que va combatre a la Batalla de l’Ebre.

A través d’aquesta experiència, els visitants poden conèixer amb més profunditat els continguts que ofereix el museu i viure la història de primera mà. La proposta està dirigida al públic familiar i escolar, però també és apta per a tots aquells que vulguin conèixer la història de la Guerra Civil Espanyola d’una manera diferent i innovadora.

Per fer més atractiva la proposta, el CEBE ha plantejat preguntes, jocs i reptes als visitants durant el recorregut, fent-lo encara més interactiu i entretingut. A més, la proposta ha estat subvencionada per la Diputació de Tarragona en el marc del programa ‘Turístic en Família’, que busca impulsar el turisme en família a la província.

El Museu Memorial de la Batalla de l’Ebre (CEBE) és una de les propostes culturals més importants de la província de Tarragona i, amb aquesta iniciativa, busca apropar la història a un públic més ampli i jove. El recorregut virtual per les sales del museu a través de la història animada de la vida d’un soldat de la lleva del Biberó és una proposta única i innovadora que no deixarà indiferent a cap dels seus visitants.

Museu Memorial de la Batalla de l’Ebre de Gandesa | © Imagina Ràdio

Redacció – Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -