14.3 C
Amposta

El Moviment de Lluita pel Delta de l’Ebre organitza una mobilització al Trabucador

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest diumenge dia 27 de març a les 11 del matí a la platja del Trabucador de la Ràpita, el Moviment de Lluita pel Delta de l’Ebre (MOLDE) organitza un acte reivindicatiu amb motiu del segon aniversari del temporal Gloria. L’objectiu de la mobilització és exigir accions urgents al Delta en la línia del que proposa la Taula de Consens a través del Pla Delta. Sota el lema “Protegim lo Trabucador, Protegim lo Delta”, el Moviment de Lluita pel Delta de l’Ebre, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Ràpita, emplaça la ciutadania a assistir a aquesta mobilització.

En arribar al Trabucador, els agents de la Policia Local de la Ràpita guiaran a la gent a les zones d’aparcament i tot seguit tothom es desplaçarà fins al lloc on es realitzarà l’acció. El propòsit general de la protesta és fer viral i present la problemàtica que patateix la zona i, per tant, pressionar les institucions competents perquè emprenguin accions urgents en diverses zones del Delta, com el Trabucador, que s’han tornat a veure castigades aquests darrers dies pel temporal Cèlia.

Un altre objectiu és demostrar la disconformitat del territori envers les intencions del Ministeri per a la Transició Ecològica de començar el seu projecte d’atermenament (deslinde) que, segons MOLDE, “marcaria el punt d’inici de la desaparició del Delta”. Per acabar, des del moviment poden adreçar-se directament a la ciutadania: “El Delta està en una situació crítica i ha arribat l’hora de mobilitzar-nos, d’unir-nos, de sortir al carrer i de demostrar la nostra força. No podem quedar-nos de braços plegats davant la situació en la qual es troba la nostra terra. Cal passar a l’acció i cal demostrar tota la nostra estima per ella”.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -