14.3 C
Amposta

El Moviment de Lluita pel Delta de l’Ebre convoca una mobilització ciutadana pels dos anys del temporal Gloria

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Sota el lema “Protegim lo Trabucador, Protegim lo Delta”, el Moviment de Lluita pel Delta de l’Ebre, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Ràpita convoca la ciutadania a assistir a l’acte reivindicatiu que tindrà lloc el diumenge 27 de març a la Platja del Trabucador.

L’acció, segons els organitzadors, consistirà a construir el signe internacional d’ajuda S.O.S. a gran escala i amb l’ajuda de centenars de persones a la zona més propera al pàrquing de la Platja del Trabucador per tal d’aconseguir una imatge de dron amb el Trabucador al fons que viralitzi i evidenciï la problemàtica que pateix el Trabucador i, en general, tot el Delta de l’Ebre.

Tal i com expliquen al comunicat: “l’objectiu general de la protesta és fer viral i present la  problemàtica que patim i, per tant, pressionar les institucions competents que  calen accions urgents tant al Trabucador com a moltes zones del Delta. Un altre objectiu és demostrar la disconformitat del territori envers les  intencions del ministeri de començar lo seu projecte de retirada, que cal pensar que marcaria lo punt d’inici de la desaparició del Delta”.  

Redacció – X. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -